Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, 5 June 2011

Pain Killer @ Ubat Giler

Hahahahahha..i ols terpanggil nak update citer ni. I ols tak tahan gelak bila mak hayam i ols citer pasal anak dia tanya, "Mak dah makan ubat giler?"..mampu anak u ols tanya macam tu. Mau dalam mesin basuh duduknya budak tu.


I ols mula-mula konpius, makan ubat giler napanya..rupanya anak dia yang konpius, pain killer dengan ubat giler sebab bila migrain, mak hayam i ols makan pain killer. Aduhh..i ols tak tahan gelak sampai berlari berkejaran ke bilik air sambil pose-pose manja depan pintu tandas..alahai..!!

p/s: Thank mak sebab datang dan menceriakan suasana..

3 comments:

lagenda said...

Ngeee...pas mkn ubat giler, mak dtg sengih2 kat hanak hayam mak kjp. AHaks...

My pleasure dear..takut korang je yg sesak napas sbb mak bercakap non stop.

miahahahaha...

RerameUngu said...

kahkahkah....sah kena korek tlinga itu budak...

Rizal Zakaria said...

Mak adalah penglipur lara..haruslah tak bosan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 
Designed By Blogs Gone Wild!