Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, 11 May 2011

Sweetie Cheese Mr Curly

Pergh..lepas terpengaruh dengan entry mak hayam pasal sweetie cheese, segeygeh nyer terus contact mr curly tanya pasal sweetie cheese. tanpa segan silu nyer..(ada mek keysah..) terus order sebijik. 


Memang nalla la..cair anak tekak makan yer. Bleh nangis makan sweetie cheese ni. TT siap tarik sanggul dengan kojie sebabkan kek ni..TT nak snap pic dia sibuk nak potong. Marvellous la..rugi kalau korang tak merasa lagi. Harga lepas TT cuba nak lurus kan rambut mr curly (matilaa kena carut lepas ni..ssorry pak) cuma RM50 sebijik.




Kek ni masuk fridge bagi sejuk lagi syiok..TT nyer dah nak habis stock ni.. Harus meroger mr curly nak order lagi. SEDDDAAAAPPPP!! SALAM ASEAN!

4 comments:

lagenda said...

tak sia2 mak pomot ciskek ni kan..betui kan sedap?? Hehehe..order je lg. Tak jauh pun KL ke Sban tu kan

mr.curly said...

amboiiiiiiiiiii mak..mmgle xjauh tp kalu sumeorg wat camtu, naye la ceq..hikhik

ape bro??lu ade ati nk luruskn rmbut wa ye..wa repot kt laling wa kanggg..hahaha

cik panadol said...

rumah den yg sekangkang koro dr umah mr curly tu pun dio xhingin anta....kt ekau yang jauh tu buleh lah sanggup dio nganta....ciss kek betol la!

Rizal Zakaria said...

@Mak..tq very cheese sbb pomot kan..lazatt yer..

@mr curly..untuk kwn2 redha je kan..tp jgn up price plak tak pun add svc tax..

@cik panadol..mr curly hantar sbb geygeh nak pomot cake dia..pasni, sure suruh i pi collect sendri..hahaha!! tapi demi sweetie cheese, mek sanggup occay..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 
Designed By Blogs Gone Wild!